FILM- OCH PRODUKTIONSTEAM

1.png

Har tidigare regisserat och producerat långfilmen Vi är bäst ändå (2014) samt kortfilmerna En man på resa (2013) och 79' (2019). Vi är bäst ändå nominerades vid flertalet internationella festivaler och kom på fjärde plats i publikens pris på 11mm Football Film Festival i Berlin 2014.

2.png

Stod för huvudfotot i kortfilmen 79'. Har lång erfarenhet som filmare och driver egna produktionsbolaget Fall Film. Producerar dokumentärfilm, informationsfilmer, musikvideor, eventfilmer, presentationsfilmer och webbfilmer. Har filmat åt flera av landets största stand up-komiker.

Regissör, manus och producent.png

Producent och delägare i Lucky Dogs, som distribuerat ett 50-tal filmer på bio sedan starten 2014. Anna har arbetat med distribution, marknadsföring och inköp av filmrättigheter i 15 år.

3.png

Har tidigare producerat dokumentärfilmer, spelfilmer och kortfilmer som bland annat visats på de stora filmfestivalerna i Cannes och Berlin.

10.png

Jobbar som TV-fotograf och har filmat en hel del olika program som Superstars, Farmen, Helt Lyriskt, Love Island med flera.

7.png

Är konstnär, illustratör, motion designer, grafisk designer, animatör och tecknare. Har jobbat i flera olika dokumentärprojekt, bland annat med Vi är bäst ändå och 79'.

Hennes arbete med tecknad nyhetsjournalistik gav henne Stora Journalistpriset 2018 i kategorin Årets förnyare. Hon har även vunnit första pris vid INMA 2018 Best use of video och World Press Photo 2016 Digital Storytelling.

6.png

Vi har hört Jean-Pauls musik i filmer som Offside, Maria Wern och i tv-programmet Uppdrag Granskning. Han har också varit producent och musikansvarig på utländska projekt som tyska The Team och amerikanska filmer som Spinning Man och Trick.

5.png

Har en lång bakgrund inom fastighetsbranschen som gruppchef och projektledare hos bland annat Karolinska Institutet och Stockholms universitet.

9.png

Dokumentärfilmare som också jobbat med spelfilmsproduktioner som Call Girl och Bekas. Redigerade musikvideon till monsterhiten Vi ses snart igen och filmar åt Bajenpodden. Har även regisserat kortfilmen Golan och jobbat som fotograf och redigerare för Viaplay.

8.png

Producent och delägare i filmbolaget Lucky Dogs. Arbetat med distribution och marknadsföring i över 10 år.

11.png

Var inspelningsassistent och runner även till kortdokumentären 79'. Läser medie- och kommunikationsvetenskap på Södertörn.

12.png

Började med att teckna, mycket graffiti, och hittade till slut fotograferandet. Utbildad till kommersiell fotograf på Fotoskolan Sthlm och jobbar nu som matfotograf och matkreatör. Har jobbat som kock i 23 år.

jsb_edited_edited.jpg
Regissör, manus och producent.png

Erfaren grafisk designer som jobbat med  stora och små kunder i 20 år. Specialiserat sig på branding och typografi och har ritat ett flertal typsnitt. Har jobbat med brands och artister som ABBA, Nissan, Tove Lo, Adidas, Avicii, Clas Olsson and Beko.